Som medlem af IACC, baner vi også adgang for at hædre branchens helte bag gryderne: Konferencekokkene!

Dette sker til Copper Skillet, som er en international kokkekonkurrence, hvor der konkurreres, først på lokalt, så regionalt og til sidst på nationalt niveau.

Er I guld- eller sølvpartnere, kan I stille med en juniorkok (under 26år) og en seniorkok.

 

Deltagerne i år er: 

Junior kategori (U.26)

Lucas Klidsgaard – Pharmakon Konferencecenter

Philip Rask Madsen – Marienlyst Strandhotel

Johan Ernest Bonnesen – Rungstedgaard

Andréas Pinaussi – Jørgensens Hotel

Christian Ejdrup Hesseldahl – Frederik VIs Hotel

Viktor Steinlain Smith – Trinity Hotel & Konference

 

Senior kategori 

Alex Lund Christensen – Hotel Vejlefjord

Stanislav Valeriev Yordanov – Pharmakon Konferencecenter

Kevin Hemicke – Marienlyst Strandhotel

Caspar Leander – Hotel Bretagne

Fredrik Olsson – Rungstedgaard

Nicklas Haarby – Hindsgavl Slot

Mona Andersen – Bygholm Landbrugsskole

Mikael Skipper Jensen – Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

Axel Lindholm – Trinity Hotel & Konference

Nicolaj Sørensen – Frederik VIs Hotel

Henrik Vingnæs – Kobæk Strand Hotel & Konference

Andreas Marinakis – CPH Conference (DGI-Byen)


KONKURRENCEREGLER HER


Information om konkurrencen: 

Konkurrencekategorier:

Der er to kategorier for konkurrencen: én senior kategori (26 år og derover) samt én junior kategori (25 år og under). Begge kategorier skal konkurrere i den samme cook-off med de samme konkurrenceregler. Hvert mødested må deltage med én juniorkok og én seniorkok. Det vil alså sige max to deltagere pr. partner.

Ingredienser / råvarer:

Der vil blive stillet et stort udvalg af råvarer til rådighed under konkurrencen, bestående af både basisingredienser og en “hemmelig kurv”.

Den hemmelig kurv:

Hver kok skal skabe en hovedret ud fra indholdet af en “hemmelig kurv”. Denne hovedret skal kunne serveres på et konferencehotel. Deltagerne får hver udleveret en kurv med friske råvarer og 5 proteinkilder: 3 som er kød, fisk, eller fjerkræ og to som er vegetariske alternativer… Der skal anvendes mindst 2 proteinkilder til den endelige ret. Deltagerne får 15 min. til at kigge på råvarerne og planlægge retten udover de 30 minutter, der derefter er sat af til at tilberede retten.

Udstyr:

Hver kok har præcis det samme udstyr tilgængeligt ved deres køkkenstation. Det eneste personlige udstyr, som må benyttes, er eget sæt knive. Læs mereom ingredienser og retningslinjer i konkurrencereglerne her.

Hvem må deltage:

For at være berettiget til at konkurrere i IACC Europe Copper Skillet 2023, skal deltagerne være ansat hos et IACC-medlemssted på begivenhedstidspunktet. Dette vil sige at man skal være guld- eller sølvpartner i Danske Konferencecentre eller selvbetalt IACC medlem.
Markedsføring:
OBS:
Der vill blive taget billeder under konkurrencen af alle konferencekokke til brug i vores markedsføring. Ønsker du ikke at fremgå på billeder eller video skal dette meddeles vores marketingansvarlig Ditte på ditte@dkbs.dk.
Der vil udkomme pressemeddelelser ang. kokkekonkurrencen, lige som Danske Konferencecentre vil markedsføre kokke og konkurrence på blog og i nyhedsbrev.
Praktisk: 
Kom i god tid, hvis du ikke allerede er på slottet ifbm. Foreningsdagen.
I har et lokale til rådighed fra kl. 14:30 af, hvor I kan klæde om, hvor I får lidt at spise og et brief inden konkurrencen.
Her får I også lov til at hilse på dommerne og på tovholder Jakob Buus. Lokalet hedder Havrestuen.