Som medlem af IACC, baner vi også adgang for at hædre branchens helte bag gryderne: Konferencekokkene!

Dette sker til Copper Skillet, som er en international kokkekonkurrence, hvor der konkurreres, først på lokalt, så regionalt og til sidst på nationalt niveau.

Er I Guld eller Sølv partnere, kan I stille med en juniorkok (under 26år) og en seniorkok.

 

Deltagerne i år er: 

Junior kategori (U.26)

Andreas Pinaussi, Jørgensens Hotel

Laura Melling Laursen, Pharmakon Konferencecenter

Marc Madsen, Hindsgavl Slot

Philip Rask Madsen, Marienlyst Strandhotel

Rikki Raahauge, Hotel Vejlefjord

Tobias Hjort Christensen, Rungstedgaard

Senior kategori 

Andreas Marinakis, Cph Conference

Casper Pedersen Larsen, Frederik VIs Hotel

Emil Sloth Melsen, Hotel Vejlefjord

Jakob Esven, Kysthusene

Josef Karterud, Rungstedgaard

Kenny Hansen, Hindsgavl Slot

Kevin Hemiche, Marienlyst Strandhotel

Nassar Saddiq, BW Plus Hotel Svendborg

Stanislav Valeriev Yordano, Pharmakon Konferencecenter

 


KONKURRENCEREGLER HER


 

Information om konkurrencen: 

Konkurrencekategorier:

Der er to kategorier for konkurrencen: én senior kategori (26 år og derover) samt én junior kategori (25 år og under). Begge kategorier skal konkurrere i den samme cook-off med de samme konkurrenceregler. Hvert mødested må deltage med én juniorkok og én seniorkok. Det vil alså sige max to deltagere pr. partner.

Ingredienser / råvarer:

Der vil blive stillet et stort udvalg af råvarer til rådighed under konkurrencen, bestående af både basisingredienser og en “hemmelig kurv”.

Den hemmelig kurv:

Hver kok skal skabe en hovedret ud fra indholdet af en “hemmelig kurv”. Denne hovedret skal kunne serveres på et konferencehotel. Deltagerne får hver udleveret en kurv med friske råvarer og 5 animalske produkter (proteinkilder); kød, fisk, eller fjerkræ… Dog skal der anvendes mindst 2 proteinkilder til den endelige ret. Deltagerne får 15 min. til at kigge på råvarerne og planlægge retten udover de 30 minutter, der derefter er sat af til at tilberede retten.

Udstyr:

Hver kok har præcis det samme udstyr tilgængeligt ved deres køkkenstation. Det eneste personlige udstyr, som må benyttes, er eget sæt knive. Læs mere i konkurrencereglerne her.

Hvem må deltage:

For at være berettiget til at konkurrere i IACC Europe Copper Skillet 2023, skal deltagerne være ansat hos et IACC-medlemssted på begivenhedstidspunktet. Dette vil sige at man skal være guld- eller sølvpartner i Danske Konferencecentre eller selvbetalt IACC medlem.
Markedsføring:
OBS:
Der vill blive taget billeder under konkurrencen af alle konferencekokke til brug i vores markedsføring. Ønsker du ikke at fremgå på billeder eller video skal dette meddeles vores marketingansvarlig Ditte på ditte@dkbs.dk.
Der vil udkomme pressemeddelelser ang. kokkekonkurrencen, lige som Danske Konferencecentre vil markedsføre kokke og konkurrence på blog og i nyhedsbrev.