Som medlem af IACC, baner vi også adgang for at hædre branchens helte bag gryderne: Konferencekokkene!
Dette sker til Copper Skillet, som er en international kokkekonkurrence, hvor der konkurreres, først på lokalt, så regionalt og til sidst på nationalt niveau.
Er I guld- eller sølvpartnere, kan I stille med en juniorkok (under 26år) og en seniorkok.
Junior kategori (U.26)
Lucas Klidsgaard – Pharmakon Konferencecenter
Philip Rask Madsen – Marienlyst Strandhotel
Johan Ernest Bonnesen – Rungstedgaard
Andréas Pinaussi – Jørgensens Hotel
Christian Ejdrup Hesseldahl – Frederik VIs Hotel
Viktor Steinlain Smith – Trinity Hotel & Konference
Senior kategori
Alex Lund Christensen – Hotel Vejlefjord
Stanislav Valeriev Yordanov – Pharmakon Konferencecenter
Kevin Hemicke – Marienlyst Strandhotel
Caspar Leander – Hotel Bretagne
Fredrik Olsson – Rungstedgaard
Nicklas Haarby – Hindsgavl Slot
Mona Andersen – Bygholm Landbrugsskole
Mikael Skipper Jensen – Haraldskær Sinatur Hotel & Konference
Axel Lindholm – Trinity Hotel & Konference
Nicolaj Sørensen – Frederik VIs Hotel
Henrik Vingnæs – Kobæk Strand Hotel & Konference
Andreas Marinakis – CPH Conference (DGI-Byen)
Konkurrencekategorier:
Der er to kategorier for konkurrencen: én senior kategori (26 år og derover) samt én junior kategori (25 år og under). Begge kategorier skal konkurrere i den samme cook-off med de samme konkurrenceregler. Hvert mødested må deltage med én juniorkok og én seniorkok. Det vil alså sige max to deltagere pr. partner.
Ingredienser / råvarer:
Der vil blive stillet et stort udvalg af råvarer til rådighed under konkurrencen, bestående af både basisingredienser og en “hemmelig kurv”.
Den hemmelig kurv:
Hver kok skal skabe en hovedret ud fra indholdet af en “hemmelig kurv”. Denne hovedret skal kunne serveres på et konferencehotel. Deltagerne får hver udleveret en kurv med friske råvarer og 5 proteinkilder: 3 som er kød, fisk, eller fjerkræ og to som er vegetariske alternativer… Der skal anvendes mindst 2 proteinkilder til den endelige ret. Deltagerne får 15 min. til at kigge på råvarerne og planlægge retten udover de 30 minutter, der derefter er sat af til at tilberede retten.
Udstyr:
Hver kok har præcis det samme udstyr tilgængeligt ved deres køkkenstation. Det eneste personlige udstyr, som må benyttes, er eget sæt knive. Læs mereom ingredienser og retningslinjer i konkurrencereglerne her.
Hvem må deltage: