Praktisk ift. Foreningsdagen 15/4-24 på Hindsgavl Slot

 

Deltager du i den fulde dag, så kom gerne i god tid om morgenen, da vi starter ret præcist med velkomst kl. 10:30. Det foregår i Restaurant Louise, som ligger i den bygning, der hedder Laden.

Du skal ikke stresse over at printe din/e billet/ter. Vi printer dit navneskilt og lægger det frem til dig. Er du tilmeldt, har vi et navneskilt klar. 😉

Efter velkomsten tager Key Note Fredrik Harén ordet og åbner vores hjerner op for kreative tanker i løbet af dagen. Fluks efter skal I gå til jeres workshoplokale, så det er en god idé at have styr på hvilken workshop, man har valgt at deltage i, og hvor man skal gå hen:

  • Fredrik Harén : Basse Salen ligger i hovedbygningen på 1. sal – brug hoveddøren og op ad trappen
  • Kim Jong Andersen: Staldknægten i bygningen til venstre for laden (når man står ude og kigger på den) på 1 sal – brug indgang helt nede i hjørnet
  • Annette Thiesen: Hvedestuen ligger i bygningen til venstre for laden (når man står ude og kigger på den) på 1 sal – brug indgang i midten
  • Pernille Raagaard-Glad: Adeler salen ligger i hovedbygningen på 1. sal – brug hoveddøren og op ad trappen
  • Tur til Lindely Vingård: Her mødes I foran receptionen, hvor I vil blive transporteret til Lindly

I spiser frokost med jeres workshop hold. Frokosten foregår tilbage i Laden. Efter frokost går I tilbage til jeres workshoplokale, hvor I har en blød bagkant kl. 14.00.

Har du tilmeldt dig udflugten til Lindely, vil du få en frokostpose med på turen.

Hvis I endnu ikke har besvaret den survey (”Tid til at vælge workshop og menu”), der er kommet ud til jer fra mig via SurveyMonkey, bedes I gøre dette inden kl. 14.00 i dag. (Tjek jeres spam, hvis I ikke ser den i indbakken og skriv hvis I ikke har modtaget den.)

Herefter er der fri leg, check-in tid, mingle, live musik, kølige drikkevarer og havespil, hvis solen beslutter sig for at melde sin ankomst.

Kl. 15:30 starter Copper Skillet kokkekonkurrencen i teltet bag ved Laden. Deltagende kokke mødes i lokalet Havrestuen kl. 14.30. Inden da bedes I hente jeres navneskilte ved registreringsbordene i Laden.

Der er 18 kokke med i konkurrencen. I kan læse hvem, her: https://partner.dkbs.dk/copper-skillet-2024-hindsgavl-slot/

HUSK: Er du tilskuer til Copper Skillet, så giv kokkene ro og plads til at arbejde. Undlad at snakke til dem undervejs, da det kræver deres fulde koncentration. De må ikke modtage tips og vejledning undervejs.

Kl. 17:00 vender vi tilbage til Restaurant Louise, hvor vi ikke bare udråber de to vindere af Copper Skillet, men også vinderen af Danmarks Bedste Venue bliver offentliggjort her, når vi også uddeler årets DKBS priser. Her byder Hindsgavl Slot på lidt lækre forfriskninger.

Efter awardshowet siger vi tak for i dag til de deltagere, der ikke har tilvalgt middagen.

Kl. 18:00 i Laden (Restaurant Louise) spiser vi den spændende menu, som køkkenchefen Ulrik fra Hindsgavl Slot har sammensat til os. Der er inkluderet øl, vin og/eller vand til maden, og du kan tilkøbe drinks i baren. Har man ikke lyst til at gå i seng efter middagen er slut, kan man fortsætte hyggen tilbage i salonerne på slottet.

Har du valgt en løsning, hvor du først ankommer i løbet af dagen, så beder vi jer om først at besøge Laden efter kl. 14, pga. omstilling. Her skal I også hente jeres navneskilte ved registreringsbordene. Indtil da kan I være på slottet eller på de smukke udenomsarealer.

Vedhæftet ser du dagens deltagerliste.

Program i korte træk:

10:00-10:30 Morgenmad og registrering

10:30 Velkomst og Key Note Fredrik Harén

10:30 Workhop Part1

12:30 Frokost med workshop holdet

13:15 Workshop Part 2

14:00 Netværkstid og fri leg

14:30 Konkurrerende kokke mødes i Havrestuen efter registrering i Laden

15:30 Copper Skillet i teltet

17:00 Awardshow i Restaurant Louise

18:00 Middag for tilmeldte

22:00 Tak for i dag 🙂

Parkering på Hindsgavl Slot er gratis. For transport til slottet, se på deres hjemmeside.

Hold dig opdateret på Partnerbloggen: www.partner.dkbs.dk