Forskerparken kaster håndklædet i ringen
Tak for denne gang, Søhuset!
De fleste af jer har nok allerede hørt den triste nyhed: Søhuset lukker pr. 1. marts og efterlader en fantastisk bygning og 14 menneskers job i skæbnens hænder.
Branchefolk fra nær og fjern har hjulpet med at dele nyheden for at give Søhusets medarbejdere en fair chance, for at finde sig gode nye jobs i en turbulent tid – og med meget kort varsel.
“Det er en æra, der slutter med dygtige medarbejdere.” udtaler direktør Steen Donner i en pressemedelelse. “Men det er ikke en del af vores kerneforretning” fortsætter han, “og det er i kerneforretningen, at vi skal fokusere vores kræfter.” Hvad bygningen skal bruges til, vides endnu ikke med sikkerhed, men den skal huse en virksomhed, der passer ind i forskerparken.
Og sådan slutter historien om Søhusets 17år som konferencecenter, en trist historie, som Steen Donner siger, men hvis vi nu skal tage de positive briller på et øjeblik, så kan vi tænke tilbage på det forgangsbillede, som Søhuset har været for os her i foreningen, særligt ifb. med deres arbejde med bæredygtighed:
Søhuset
-
Satte sit spor i klimadebatten, da de i løbet af 2021 bevidst valgte at skære alt rødt kød fra menuen og dermed sparkede dørene ind til en ny type konferenceforplejning, som er bedre for både klima og miljø. Læs historien her
-
Opnåede Sølvmærket i Økologi i november 2021
-
Skiftede i forbindelse med deres arbejde med Verdensmål, filterkaffen ud med Slow-kaffe, en kaffeleverandør som støtter lokale familier i Laos og som tager højde for både biodiversitet og Co2.
-
Er kendt for sin sublime service og i 2019 blev Søhuset anerkendt for at have de mest tilfredse gæster blandt 75 konferencecentre, i en analyse via MyResearch
Vi ønsker alle fra Søhuset held og lykke med at finde nye spændende jobs (I er heldigvis et eftertragtet folk i disse dage!) og vi håber at få glæde af jeres samarbejde i en ny konstellation.
No comments