Som medlem af IACC, baner vi også adgang for at hædre branchens helte bag gryderne: Konferencekokkene!
Dette sker til Copper Skillet, som er en international kokkekonkurrence, hvor der konkurreres, først på lokalt, så regionalt og til sidst på nationalt niveau.
Er I Guld eller Sølv partnere, kan I stille med en juniorkok (under 26år) og en seniorkok.
Junior kategori (U.26)
Andreas Pinaussi, Jørgensens Hotel
Laura Melling Laursen, Pharmakon Konferencecenter
Marc Madsen, Hindsgavl Slot
Philip Rask Madsen, Marienlyst Strandhotel
Rikki Raahauge, Hotel Vejlefjord
Tobias Hjort Christensen, Rungstedgaard
Senior kategori
Andreas Marinakis, Cph Conference
Casper Pedersen Larsen, Frederik VIs Hotel
Emil Sloth Melsen, Hotel Vejlefjord
Jakob Esven, Kysthusene
Josef Karterud, Rungstedgaard
Kenny Hansen, Hindsgavl Slot
Kevin Hemiche, Marienlyst Strandhotel
Nassar Saddiq, BW Plus Hotel Svendborg
Stanislav Valeriev Yordano, Pharmakon Konferencecenter
Konkurrencekategorier:
Der er to kategorier for konkurrencen: én senior kategori (26 år og derover) samt én junior kategori (25 år og under). Begge kategorier skal konkurrere i den samme cook-off med de samme konkurrenceregler. Hvert mødested må deltage med én juniorkok og én seniorkok. Det vil alså sige max to deltagere pr. partner.
Ingredienser / råvarer:
Der vil blive stillet et stort udvalg af råvarer til rådighed under konkurrencen, bestående af både basisingredienser og en “hemmelig kurv”.
Den hemmelig kurv:
Hver kok skal skabe en hovedret ud fra indholdet af en “hemmelig kurv”. Denne hovedret skal kunne serveres på et konferencehotel. Deltagerne får hver udleveret en kurv med friske råvarer og 5 animalske produkter (proteinkilder); kød, fisk, eller fjerkræ… Dog skal der anvendes mindst 2 proteinkilder til den endelige ret. Deltagerne får 15 min. til at kigge på råvarerne og planlægge retten udover de 30 minutter, der derefter er sat af til at tilberede retten.
Udstyr:
Hver kok har præcis det samme udstyr tilgængeligt ved deres køkkenstation. Det eneste personlige udstyr, som må benyttes, er eget sæt knive. Læs mere i konkurrencereglerne her.
Hvem må deltage: